Sini työskentelee viestintäassistenttina ja viimeistelee maisteriopintoja Helsingin yliopistossa. Hän toimii yhdistyksen sihteerinä ja on niin ikään yksi perustajajäsenistä. Sini lähti Child Hug Internationalin toimintaan mukaan, sillä hän halusi löytää tavan auttaa heikommassa asemassa olevia mahdollisimman vähin välikäsin. Siniä kiinnostaa erityisesti naisten oikeudet ja hän toivoo pystyvänsä lisäämään näiden asioiden tietoisuutta myös Suomessa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa musiikkia ja matkailua.

Linda on ympäristönmuutoksen ja kestävän kehityksen maisteriopiskelija, ja sivuaineena hän lukee kehitysmaatutkimusta. Lindaa kiinnostavat erityisesti ihmisoikeus- ja ilmastokysymykset, joista hän kiinnostui erityisesti toimittuuan vapaaehtoisena Libanonissa. Linda tutustui Child Hug Ugandan toimintaan vuonna 2018 ollessaan Ugandassa, jonka jälkeen hän liittyi Brendan ja Nickin kannustamana liittymään järjestöön ja perustamaan Child Hugin sisarjärjestön Suomeen. Vapaa-ajalla Linda harrastaa lenkkeilyä ja nauttii hyvien kirjojen lukemisesta.

Salla opiskelee kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen maisteriohjelmassa Helsingissä. Hän on yksi Child Hug Internationalin perustajajäsenistä ja yhdistyksen rahastonhoitaja. Opinnoissaan hän keskittyy maailman monimuotoisuuteen ja on kiinnostunut erityisesti oikeudenmukaisuuskysymyksistä. Child Hug International toiminta niin ikään jatkaa Sallan kiinnostuksen kohteista ja antaa mahdollisuuden parantaa ihmisten asemaa käytännössä. Hän pitää myös lukemisesta ja on todellinen elokuvaintoilija.

Miisa on rauhantutkimuksen maisteriopiskelija ja sivuaineena hän lukee kestävää kehitystä. Miisa toimii yhdistyksen varapuheenjohtajana ja on yksi perustajajäsenistä Suomessa. Miisalla on kokemusta järjestötoiminnasta jo useamman vuoden ajalta ja hän on myös toiminut kehitysavustajana Nepalissa. Miisa haluaa tehdä rakentavaa ja kunnioittavaa yhteistyötä CHU:n kanssa ja luoda muutosta parempaan yksi ihminen kerrallaan. Miisa kirjoittaa parhaillaan graduaan Ugandan pakolaispolitiikasta. Vapaaehtoistöiden lisäksi Miisa nauttii ulkoilemisesta ja on aktiivinen "Netflix-maratoonari".

Linda Lammensalo

linda.lammensalo@childhuguganda.fi

Varapuheenjohtaja

Sinituuli Untamala

Salla Sigvart

Child Hug Uganda - Finland ry:n hallitus vuonna 2020

Puheenjohtaja


Miisa Pöyry

miisa.poyry@gmail.com

Rahastonhoitaja

Sihteeri

Alice opiskelee kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen maisteriohjelmassa Helsingissä ja on kiinnostunut kehitysyhteistyöstä. Hän on ollut CHUF aktiivina yhdistyksen alusta asti ja toimii nyt viestintävastaavana. Alice on ollut vain vähän aikaa sitten vapaaehtoisena Togossa La maison sans frontieres järjestön kanssa. Hänellä on kokemusta lasten kanssa työskentelystä⁣ monen vuoden ajalta ja intoa paneutua erilaisten ongelmien ratkaisuun. Alice kirjoittaa nyt graduaan Togossa keräämästään materiaalista. Vapaa-ajallaan Alice ilmaisee itseään taiteen kautta ja pelaa lentopalloa.

Alice sinicato

Viestintävastaava