Uutiskirjeet

 

1/2020

2/2019

1/2019

Toimintavuosi 2021 on lähtenyt käyntiin!


Aloitimme yhdistyksemme vuoden 2021 yhteiskokouksella Child Hug Ugandan työntekijöiden Brendan ja Nickin kanssa. Vaikka välimatka Ugandan ja Suomen välillä on suuri, etäyhteyksien välityksellä voimme helposti kertoa kuulumisia puolin ja toisin. Child Hug Uganda Suomi ry toimii pääasiassa Suomessa, mutta meille on tärkeää kommunikoida aktiivisesti ugandalaisen yhteistyökumppanimme kanssa. Vuonna 2021 järjestämme yhteisiä tapaamisia hallituksen sekä Ugandan työntekijöiden kanssa  tasaisin väliajoin.


Vuoden ensimmäisessä yhteiskokouksessa kerroimme yhdistyksemme kuulumisia Suomesta, kuten muun muassa onnistuneesta joulukampanjastamme sekä suunnitelmistamme tulevalle vuodelle. Pahentuneen koronatilanteen vuoksi yhdistyksemme jatkaa kokousten järjestämistä etäyhteyksien välityksellä, mutta toivomme, että vuonna 2021 pääsisimme myös järjestämään fyysisiä tapaamisia.


Brenda ja Nick kertoivat Ugandan tilanteesta. Koronatilanne on edelleen kriittinen myös Ugandassa. Työtä on riittänyt paljon esimerkiksi äitien terveydenhoitoon keskittyvän projektin parissa. Perheterveysohjelman tulokset ovat olleet positiivisia!